Ota yhteyttä!


Kaihtimet

KAIHTIMET

Perinteinen sälekaihdin on eirittäin monikäyttöinen tuote. Kaihtimien avulla voit suojautua niin auringon häikäisyltä kuin uteliailta katseilta. Kaihdin toimii myös tyylikkäänä ilmeen tuojana sisustuksessä tai näppäränä tilanjakajana.

METALLIKAIHTIMET

Metallikaihtimissa on saatavilla kolmea eri säleleveyttä, 16, 25 ja 35 mm, sekä runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja perus valkoisesta tyylikkäisiin helmiäis-sävyihin.

PUUSÄLEKAIHTIMET

Puusälekaihtimille voidaan luoda tilaan viihtyisää tunnelmaa. Aito puu henkii luonnolista lämpöä ja sitä on helppo käyttää osana sisustusta. Säleleveydet 25, 35 ja 50 mm. Kymmeniä värisävyjä ja monia puulaatuja.

Kaihtimet

PYSTYLAMELLIKAIHTIMET

Pystylamelli on hyvä valinta erityisesti kodin suurille ikkunapinnoille ja julkisiin tiloihin. Myös tässä tuotteessa on paljon erilaisia värivaihtoehtoja rohkeaankin sisustukseen. Lamellia saa 89 ja 127 mm levyisenä.

Kaihtimet

PARVEKEKAIHTIMET

Tamar Skyline on kätevä vaihtoehto lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Toisin kuin tavallinen rullaverho, Skyline on helppo siirtää syrjään tuuletuksen ajaksi tai silloin, kun halutaan nauttia suorasta auringonvalosta. Skyline sopii niin asuintaloihin kuin julkisiin rakennuksiin.

Erityisen liukukiskonsa ansiosta Tamar-parvekaihtimia on helppo liikutella, ja ne sopivat myös sellaisille parvekkeille, joissa ei voi kääntyvien lasien takia käyttää perinteisiä rullakaihtimia. Skyline-rullakaihtimet toimitetaan kuulaketjukäyttöisinä. Kaihtimien osat ovat joko ruostumatonta terästä tai alumiinia, minkä ansiosta kaihtimet soveltuvat hyvin parvekkeiden ja terassien vaihteleviin olosuhteisiin.

Kaihtimet

JULKISIVUKAIHTIMET

Julkisivukaihtimet sopivat erityisesti kohteisiin, joissa valon määrää ja huoneiston lämpötilaa halutaan säätää tilanteesta riippuen. Runsaasti malli- ja ohjausvaihtoehtoja.

Kaihtimet

ALUMIINISÄLEIKÖT

Alumiinisilla julkisivusäleiköllä saavutetaan maksimaalinen aurinkosuojateho silloin, kun aurinko on kuumimmillaan. Säleikkö suunnitellaan julkisivuarkkitehtuuriin sopivaksi. Säleikön saa joko kiinteänä, säädettävänä tai sivulle liikkuvana ratkaisuna.

SUUNNITTELU - MYYNTI - ASENNUS - HUOLTO